maandag 27 augustus 2007

Laat het gras maar groeien.

Ik hou van de geur van versgemaaid gras. Behalve als ik zelf het gras moet maaien.

Als ik later ooit mijn eigen huis heb mét tuintje, dan koop ik een geit. M'n moeder thuis, die beschouwt mij als de geit.

Nouja, ik heb wél 20 euro gekregen. Daarmee kan ik tenminste een deel van m'n ziekenhuiskosten afbetalen als ik mijn rug ga laten oplappen. Pijn!

Tot zover mijn klaagzang. Mèèè!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

ondertussen zou je toch wel getraind moeten zijn. dat verdomde taakje doe je al zolang als ik je ken. of het zal toch niet veel schelen. :)

Anoniem zei

Gras maaien, er zijn ergere tuinklussen (onkruid uittrekken bijvoorbeeld).

babs zei

@ beate: Ach, ik beschouw het als mijn sport. Dat scheelt mij een fitnessabonnement :-). (en het valt nog mee hoor, 't was alweer even geleden dat ik het gras thuis nog ben gaan afdoen. Een beetje jeugdsentiment, haha.)

@ xy: Of struiken afsnoeien waar doornen aan ziten. Urgh.

Anoniem zei

damn ik ontwaak hier zowat, zoveel gemist... Uitleg volgt hoor...Ik hou ook van versgemaaid gras, zelfs van het afrijden, als het niet groter is dan 5 vierkante meter...

Mijn lief lijdt ook aan rugklachten, wat is dat toch? :)

Geit of geen geit, babs(blog) rules!

Anoniem zei

Oh ik hou juist van het gras afrijden, nu ja zoveel gras hebben wij hier ook wel niet maar we hebben een supergrasmachine!

Adem zei

Een huisje met een heel groot tuintje hebben en dan met zo'n zitgrasmaaier rondtoeren. Dàt lijkt me übercool :)

Annelies zei

Hé ik las juist je profiel. En één van je lievelingsboeken is "De steppenwolf" van Herman Hesse. Wat een boek he!! Ik las 'em toen ik bijna 18 was maar zou 'em dringend terug moeten lezen!! :)
Gabriel Garcia Marquez's: "100 jaar eenzaamheid" zou je ook 'ns moeten lezen!
En Jan Van Loy (Alfa America), Annelies Verbeke (Slaap), Saskia De Coster (Eeuwig beroemd), Gerard Reve (De avonden), ...
Maar misschien heb je die al gelezen :).

KVBB zei

Hey, een blog die me "grotendeels" aanstaat (compliment aanvaarden: laatste van je 26 te behalen voornemens, ik heb het je al makkelijker gemaakt door grotendeels er tussen te zetten). Over je 2de voornemen zou ik me niet al te druk maken: stomme dingen kun je niet doen, want alles heeft een reden, toeval bestaat niet, controleer enkel hetgeen je kan controleren en laat het leven vieren. Voornemen 7 lijkt me ook iets voor mij. 8 is discipline en 9 is bijna een utopie in onze maatschappij. 10 is zalig, vooral als ik naar Frankrijk kan aan de provence, alpen of cote d'azur. 5 kg afvallen is geen probleem als ik je mag trainen waarbij voornemen 16 ook al ingevuld wordt. Door je voornemens rustig en bewust te behalen zal voornemen 13, 14 en 15 een probleem meer zijn. 20,21 en 22 kan je in feite samennemen. 23 is leuk, zelfs al moet je het van een man horen. Zelf kleren maken wil ik ook leren. Parachutespringen weet ik zo nog niet en de rest ga ik nog niet op ingaan.

Ga voor je voornemens, stel doelen (misschien voor jou grenzen) en voer ze uit. ALLES IS MOGELIJK, ENKEL HET TIJDSSTIP BEPAALT DE MOGELIJKHEID EN DAT BEPAAL JEZELF. NEEM DUS DE TIJD DIE JE NODIG HEBT.

Licht bewolkt zei

ik koop een ezel. Kan ik er nog bij gaan zitten ook, als ik dat wil. Ezels onder elkaar.